SMS koder for Trilling SIM

Få informasjon om hovedkort og tilleggskort.

Ved å sende SMS med kodeordene nedenfor kan du få informasjon om hvilket SIM-kort som er hovedkort. Du kan også få informasjon om kopi av SMS til tilleggstelefonene, samt å deaktivere og aktivere kopiering.

Alle meldinger sendes til 1989:

• <TRILLINGSIM HJELP> - Informasjon om hvilke kodeord du kan benytte
  • <TRILLINGSIM> - Gir deg informasjon om hvilke kort og telefonnummer som benyttes på ditt abonnement
  • <TRILLINGSIM STATUS> - Gir deg informasjon om status på SMS- kopi til tilleggskort
  • <TRILLINGSIM SMS AV> - Gir deg mulighet til å deaktivere kopiering av SMS til tilleggskortene du benytter
  • <TRILLINGSIM SMS PÅ> - Gir deg mulighet til å aktivere kopiering av SMS til tilleggskortene du benytter (standard PÅ ved aktivering av TrillingSIM-tjenesten)