Hvordan sette over med mobil appen til Telia?

Trådløs Bedrift Mobilapplikasjon

Trådløs Bedrift har en egen mobilapplikasjon som enkelt lar deg sette over samtaler og styre din egen tilgjengelighet.

Sett over samtaler

Med mobilapplikasjonen kan man enkelt sette over samtaler. Telefonnummer som man ofte setter over samtaler til kan man legge til som favoritt. Man kan velge om man vil sette over samtaler direkte eller snakke med personen man skal sette over samtalen til.

Telefonbok og tilgjengelighet

Mobilapplikasjonen henter en liste over alle ansatte i din bedrift. Du kan enkelt søke etter ansatte og se om de er i en samtale eller ikke.

Opprette avtaler med Mobil Sekretær

Med Mobil Sekretær styrer du din egen tilgjengelighet på telefon når du er opptatt. Fra applikasjonen legger du raskt inn en Mobil Sekretær-avtale når du går inn i et møte. Du blir ikke forstyrret, og den som ringer får vite hvorfor og hvor lenge du er opptatt.

Melde seg inn og ut av tjenester som kø/grupper

Mobilapplikasjonen viser de køene og gruppene i Trådløs Bedrift som du er medlem av og lar deg enkelt melde deg ut eller inn.

Har din bedrift Telia Trådløs Bedrift kan du laste ned applikasjonen: