Hva er Kø og Gruppesøk i Telia Trådløs Bedrift?

Hvis du er en del av Trådløs Bedrift gruppe, tastevalg eller kø har du mulighet til å melde deg ut av løsningen hvis du ikke ønsker å være tilgjengelig på telefonen.Du vil da ikke få innkommende samtaler som går igjennom hovednummeret. Personer som ringer direkte til ditt mobilnummer vil komme igjennom. Du logger deg kun ut av Trådløs Bedrift systemet. Slik melder du deg inn eller ut av gruppe/kø ved bruk av taster:Logge av: *101# (telefonsymbol) Grønn ringetast/Send
Logge på igjen: *102# (telefonsymbol) Grønn ringetast/SendEt tips er å opprette to nye kontakter (Meld Inn og Meld ut, legg inn kodene i stedet for telefonnr.). Du kan også melde deg enkelt inn og ut i Telia TB App’en under Tjenester.

Last ned appen ved å klikke på ønsket versjon