Hjelp til MMS

De fleste telefoner leveres ferdigkonfigurert for bruk av MMS. Opplever du likevel feil kan du finne noen gode tips her.

1. Slå av WiFi

1. For at MMS skal fungere må pakkedata/mobildata være aktiv på telefonen din. Du vil se et symbol som viser 3G, H eller E ved siden av dekningsindikator hvis du er tilkoblet mobilnett.

2. Hvis du ikke ser ikonet, prøv å deaktiver WiFi (overstyrer tilgang til mobildatanettverk), eller

3. aktiver pakkedata/mobildata i telefonens nettverksinnstillinger.

2. Innstillinger for MMS

1. Dersom kameratelefonen din ikke er klar til MMS-bruk, kan du velge en av følgende to måter for oppsett:

1. Få tilsendt MMS-oppsett til din mobil

2. Send SMS med kodeord <MMS> til 1989 og lagre innstillingene du mottar

2. Dersom mobilen ikke lagrer de automatiske innstillingene, prøv manuelt oppsett.

Generelt om MMS

• MMS kan sendes både til mobilnummer og e-postadresser
  • Skriv så mye tekst du orker i en melding
  • Send flere bilder i samme melding
  • Gratis å motta i Norge
  • Fri bruk av MMS i alle våre Smart abonnement i Norge. Kr 1,99 per MMS med andre abonnement

MMS til utland

Du kan sende MMS til de landene NetCom har avtale med. Sjekk listen over land og operatører du kan sende MMS til:

Liste over MMS-operatører