Hjelp til SMS

Her har vi samlet noen nyttige tips om SMS.

Generelt

• For at SMS skal fungere må beskjedsentralnr. +4792001000 være lagret under meldingsinnstillinger på din telefon.

• En SMS består av inntil 160 tegn. Overstiger du 160 tegn i en melding vil denne deles opp i flere SMS som sendes enkeltvis. Du betaler for hver enkelt SMS som blir sendt.

• For Kontantkortkunder kan det ta noen minutter fra SMS er sendt til ringekontoen blir belastet.

SMS i utlandet

• Egne SMS-priser gjelder i utlandet. Informasjonen finner du sammen med andre priser under Abonnementer & Tjenester

• Du kan sende SMS fra alle operatører NetCom har avtale med. De aller fleste operatører støtter også mottak av SMS fra Norge, og det er alltid gratis å motta SMS

• Du kan sende SMS med Utland <land> til 1989 og motta en oversikt over priser hos våre utenlandspartnere.

• SMS i utlandet vil i noen tilfeller fremkomme på faktura med nummeret +47 920 01 000, som et ringt nummer. Dette er nummeret til NetComs beskjedsentral i Norge.