pcSMSogMMS

Tjenesten er lagt ned / dvs. supporteres ikke fra NetCom men om du får tjenesten til å fungere med din Outlook (frem til 2007) så kan tjenesten benyttes.

Med NetCom pcSMSogMMS sender du SMS og MMS rett fra PC-en. Du kan velge mellom å få sending av SMS og MMS i Outlook® direkte fra din pc. Det koster ikke noe mer enn om du sender SMS eller MMS fra mobilen din.

Kom i gang

1. Last ned:
  2. Åpne nedlastet fil
  3. Følg anvisningene i installeringsveiviseren
  4. Ha mobiltelefonen tilgjengelig for aktivering av programmet

Dersom du skal oppgradere til en nyere versjon av NetCom pcSMSogMMS anbefaler vi at du fjerner den gamle versjonen først. Det kan du gjøre fra PC-en sitt kontrollpanel, under Legg til/fjerne programmer.

Tips

• Det er ingen begrensning i utsendelser av SMS/MMS, men begrensninger i system- og nettverksressurser på PC-en kan føre til problemer med sending. Vi anbefaler maks 100 mottakere pr utsending
  • Fordel med outlook varianten er at den enkelt integrerer seg med Outlook og adresseboken i Outlook
  • Fordel med den selvstendige er at den enkelt integrerer seg med Internett Explorer, samt tilbyr en unik måte å flette kontaktene inn i meldingen for personlige sms meldinger
  • Det er mulig å instalere begge typene på en og samme maskin

For support kan du sende e-post til pcsms@netcom-gsm.no

Systemkrav

• Windows® 2000, XP (Home eller Professional), Vista eller Windows 7 (64 eller 32bit)

• Outlook® 2000, 2002, 2003, 2007 eller 2010 (kun 32bit)