Åpne operatørlås for iPhone (Telenor låst)

Fremgangsmåte for opplåsning av din  Telenor låste iPhone Alle iPhones kjøpt hos Telenor er låst og må låses opp, borsett fra iPhone 6 og iPhone 6 pluss

Det kan ta opptil 1 time å gå igjennom alle steg i denne guiden, sørg for at du har tid og ikke venter viktige samtaler. Da kan det være lurt og evt. viderekoble telefonen eller sette SIM-kortet i en annen telefon.

Alle linker i denne guiden åpnes i nytt vindu/fane slik at du alltid har denne siden åpen.

Relatert info. Hva er en operatørlås?  Hva er itunes?

NB: alle iPhones kjøpt hos Telenor er operatørlås.

Forberedelser:

1. Oppdater din iPhone til nyeste versjon IOS.

2. Installere / oppdater din iTunes til nyeste versjon.

3. Deaktiver "find my iPhone"

Opplåsning:

Steg 1 Gå til denne siden og tast inn IMEI og velg lås opp (om det ikke står lås opp, fortsett til steg 2. Alle iPhones kjøpt hos Telenor er låst og må låses opp).

Steg 2 Koble mobiltelefonen til en datamaskin med USB kabelen

Steg 3 Åpne iTunes. (last ned her) Tips, installer på lokal pc ikke i Citrix.

Steg 4 Velg Gjenopprett i iTunes og NB: Ja ved spørsmål om du vil sikkerhetskopiere

Mobiltelefonen er nå låst opp og du kan bruke til Telenor SIM-kort frem til overgang. Du kan nå aktivere find my iphone.

Merk, SIM-kortet må stå i mobiltelefonen mens du låser den opp. Det trenger ikke være et SIM-kort fra Telenor

Annet: Telenor Bedrift KundeserviceNetCom Bedriftssenter