Åpne operatørlås (Telia)

Hvis du trenger og åpne en operatørlås Telia telefon kan du gjøre det her.

Hvis du har kjøpt mobiltelefon med avtaletid, vil den som regel være låst til Telia som operatør i 12 måneder. For å finne låsekoden din her, må avtaletiden din ha gått ut.

Fremgangsmåte

1. Finn IMEI-nummeret til mobiltelefonen - Ta ut batteriet. IMEI-nummeret finner du under en strekkode og er på totalt 15 siffer. Du kan også taste *#06# på mobilen for å få frem koden.

2. Skriv inn IMEI-nummer i feltet under, og trykk Søk. Du får opp en veiledning som viser deg hvordan telefonen skal låses opp.

Finner du ikke koden?

Dersom telefonen din har vært låst i 12 måneder, og du ikke finner koden din her, kan du kontakte Kundesenteret på 05050.

Låse opp telefon i avtaletiden

Dersom du vil låse opp telefon din før det har gått 12 måneder, må du kontakte kundesenteret.

Viktig melding til eiere av SonyEricsson K610i og K800i

Noen telefoner av typen SonyEricsson K610i og K800i må inn til service for å låses opp. Det er svært viktig at du sjekker telefonens software før du taster inn låsekode.

Slik sjekker du hvilken software telefonen din har:

1. Slå på telefonen med ditt gamle SIM-kort og tast PIN-koden
  2. Gå inn i Menyen og velg Innstillinger
  3. Velg Oppdater tjeneste
  4. Velg så Programversjon
  5. Se under CXC. Dersom telefonen har versjon R1ED001 kan telefonen låses opp med den vanlige låsekoden. Dersom verjonen er lavere, eks R1CB001, må telefonenleveres inn til service for å låses opp.