TrillingSIM Inntil tre SIM-kort til samme abonnement

For deg som bruker flere mobiltelefoner

Benytter du regelmessig flere ulike mobiltelefoner? Har du for eksempel en smart-telefon med stor skjerm på jobb, og en liten hendig telefon du bruker privat? Med TrillingSIM kan du få inntil tre SIM-kort knyttet til mobilabonnementet ditt.

Du får anrop til alle telefoner som er påslått samtidig, og du kan velge hvilken telefon du ønsker å svare fra. Du kan også velge om du vil ha SMS på én eller alle telefonene

•  Flere mobile enheter på ett abonnement
  •  Innkommende anrop kommer til alle telefoner
  •  Ett SIM-kort som hovedkort
  •  Inntil 2 SIM-kort som tilleggskort

De aller fleste tjenester fungerer fra alle SIM-kortene, med noen unntak:

BankID, mottak av MMS, tjenester på NetCom Trådløs Bedrift, viderekobling av samtaler og kjøp av innholdstjenester kan kun benyttes fra hovedkortet

Vi anbefaler at du bruker hovedkortet når du er i utlandet. Ved bruk av noen operatører i utlandet vil det ikke være mulig å bruke Personsvar med tilleggskort. Sender du MMS fra utlandet med ett av tilleggskortene vil et annet nummer enn telefonnummeret ditt vises som avsender.

TrillingSIM forutsetter at du har Personsvar eller Personsvar Pluss. Tjenesten vil ikke fungere med Personsvar Mini. Varsling av personsvar vil gå til alle SIM-kortene.

Les om data tvilling her