Åpne operatørlås for iPhone Telia låst

Åpne operatørlås for iPhone Telia låst

Hvis du har kjøpt iPhone med avtaletid, vil den være operatørlåst i 12 måneder. Etter avtaletiden vil du kunne finne låsekoden din her.

Fremgangsmåte

For å åpne en operatørlåst iPhone som er kjøpt gjennom Telia må du gjenopprette din iPhone. Dersom du ønsker å beholde innholdet på telefonen er det svært viktig å ta en sikkerhetskopi først, da alt innhold vil bli slettet.

1. Sikkerhetskopier iPhone
  2. Slett innholdet på iPhone
  3. Bytt ut det gamle SIM-kortet med det for den nye operatøren
  4. Fullfør oppsettassistenten og gjenopprett sikkerhetskopien