Fremgangsmåte for opplåsning av din Telenor låste Telefon

Fremgangsmåte for opplåsning av din  Telenor låste Telefon

Alle linker i denne guiden åpnes i nytt vindu/fane slik at du alltid har denne siden åpen.

Opplåsning:

Steg 1 Gå til denne siden og tast inn IMEI og velg lås opp

Steg 2 Hvis du får opp en veileding fullfør denne.

PS. hvis du ikke får opp en guide (i steg 1), men ønsker å verifisere at din telefon ikke er låst er eneste mulighet å fysisk sette inn en SIM-Kort fra annen operatør og se at telefon starter som vanlig og samtaler kan gjennomføres.

Mobiltelefonen er nå låst opp og du kan bruke til Telenor SIM-kort frem til overgang.

Merk, SIM-kortet må stå i mobiltelefonen mens du låser den opp. Det trenger ikke være et SIM-kort fra Telenor.

Annet: Telenor Bedrift KundeserviceNetCom Bedriftssenter