Telia Bedriftssvar

Bedriftssvar gir innringer to muligheter:

Hvordan tjenesten aktivere / endre tast 1 telefonnummeret? Ta kontakt med oss øverst på denne siden.

Lag personlig velkomsthilsen

NB: alle hilsener har tast 1 funksjon.

Leser du inn din egen personlige velkomsthilsen på svareren, øker sjansene for at venner og bekjente legger igjen en beskjed. De som ringer vet at de er kommet til rett person, og vil i større grad velge å legge igjen en beskjed.

Slik gjør du:

1. Ring personsvarnummer +47 921 00 000
  2. Tast 3 for personlig oppsett
  3. Tast 1 for Velkomsthilsen
  4. Les inn din hilsen
  5. Bekreft med * (stjerne)
  6. Tast 2 for å lagre meldingen

Personlig velkomsthilsen er din normale velkomstmelding som spilles av når du ikke er tilgjengelig. Ring 921 00 501 for å legge inn Personlig velkomsthilsen direkte.

Opptatthilsen spilles av når du trykker "legg på knappen" på din mobil. Ring 921 00 502 for å legge inn Opptatthilsen direkte.

Spesialhilsen er en midlertidig hilsen som overstyrer alle andre velkomsthilsener du måtte ha lest inn (normal, opptatt eller internasjonal). Denne kan brukes når du f.eks. er syk, på kurs eller på ferie. Når Spesialhilsen er lest inn og aktivert, får du en påminnelse om dette når du ringer din egen svarer. Når du sletter din Spesialhilsen vil din Normalhilsen igjen spilles av. Ring 921 00 500 for å legge inn Spesialhilsen direkte.

Internasjonal hilsen kan du lese inn på f.eks engelsk. Når det kommer anrop til din Personsvar fra et utenlandsk nummer, vil din Internasjonale hilsen avspilles automatisk. Ring 921 00 503 for å legge inn Internasjonal hilsen direkte.

Les mer om personsvar her!