Hvordan logge på Telia Web sentralbord / eller Telia Trådløs Bedrift app.

Steg 1 Registrering Telia min side

Først må du logge deg inn på NetCom min side, registrer deg første gang her! Har du allerede logget inn på "min side" kan du bruke mobil nr og passord alle Telia sider.

Steg 2 Pålogging (har du ikke tilgang gå til Steg 3)

For å logge på sentralbordet gå til http://sentralbord.telia.no  eller i appen. Installasjon av app klikk her!

Steg 3 Bestille tilgang til sentralbordet (gjelder ikke app)

Denne siden krever at du har tilgang til å kunne logge på, dette kan legges til av bedriftens Trådløs Bedrift Superbruker eller bestilles her:

Fill out my online form.