Last ned fjernhjelp programvare her

Bruksanvisning for datamaskiner:

1. Last ned klienten til din datamaskin ved å klikke på knappene under

2. Start klienten

3. Oppgi ID-nummeret til oss på skoyen@netcombedrift.no, chat eller telefon 22553800

PC  eller  MAC

Prosedyren kan variere noe avhengig av operativsystem

Bruksanvisning for mobiltelefon:

1. Last ned klienten til din telefon ved å klikke på logoen under

2. Installer og start applikasjonen

3. Oppgi ID-nummeret til oss på skoyen@netcombedrift.no, chat eller telefon 22553800

4. Følg anvisning på din mobiltelefon

Android  | iPhone/iPad  |  Windows phone 8  |  Windows 8 / RT

FAQ Google Play / Apple ID

Du kan også finne applikasjonen til din telefon eller nettbrett på app-butikken i din telefon/nettbrett.

Informasjon om sikkerheten rundt verktøyet vi benytter kan du lese om her