Apple ID / Google Play konto FAQ

Hva er Apple id?

Hvis du skal kjøpe og laste ned fra iTunes Store, trenger du en Apple-ID. Hvis du har brukt andre Apple-tjenester som iCloud eller Mac App Store eller har kjøpt fra Apple Online Store, kan du logge deg på iTunes Store ved hjelp av den samme Apple-IDen.

Før du oppretter en ny Apple-ID, må du finne ut om du allerede har en. Hvis du ikke har en Apple-ID, må du opprette en før du kan begynne å bruke iTunes Store.

Hvordan sette opp en Apple ID?

Dette gjøre ved å følge guiden på denne Nettsiden

Hva er en google play konto?

De fleste som har Android-telefoner bruker Google Play for å installere apper på telefonen. Når du er på jakt etter en ny app eller et spill er det lett å finne dette ved å trykke på ikonet for Google Play Butikk på telefonen og søke herfra.

Hvordan sette opp en google play konto?

Dette gjøre ved å følge guiden på denne Nettsiden