Telia iPhone 6s og iPhone 6 Plus

Kommer Telia til å selge den nye iPhone 6/6 Plus?

Ja, men endelig dato for salgsstart er ikke kommunisert fra Apple enda.

Kan kunder forhåndsbestille iPhone 6/6 Plus? Evt. hvor gjøres dette?

Det er ikke besluttet og avklart med Apple enda om det blir forhåndssalg av iPhone 6s og iPhone 6s Plus.

I hvilke kanaler kommer Telia til å selge iPhone 6/6 Plus?

Vi kommer til å selge iPhone 6 og 6Plus i alle kanaler.

Kommer NetCom til å selge den nye Apple Watch?

Vi er i dialog med Apple om en mulig avtale om å selge Apple Watch , men det er foreløpig ingen endelig avklaring.

Får iPhone 6/6 Plus støtte for 4G i Telia sitt nett?

Ja, Apple sine nye modeller støtter alle frekvenser som Telia i dag benytter.

Kan jeg beholde mitt simkort ved kjøp av ny iPhone 6/6 Plus

iPhone 6s/6s Plus benytter Nano-sim (samme som iPhone 6, 6 Plus, 5, 5C og 5S). Har du et Nano SIM kort fra før trenger du ikke bytte SIM kort.

Må jeg nå kjøpe nye ladere til hjemmet og bilen?

iPhone 6s/6s Plus bruker lightning bolt-lader, samme som iPhone 6, 6 Plus, 5, 5C og 5S.

Vil iPhone 6/6 Plus være raskere en iPhone 5S?

Ja, den nye A9-prosessoren er raskere enn de foregående, Apple hevder selv at denne er opptil 70% raskere enn den foregående A8 prosessoren, og grafikk prosesseringen skal være inntil 90% raskere!

Hva er forventet leveringstid og lagerstatus?

Dette blir ikke avklart før nærmere salgsstart.

Vil en iPhone 6/6 Plus som jeg kjøper gjennom Telia være operatørlåst til Telia, etter hva jeg vet låser ikke Telia mobiler de selger?

Nei, Telia leverer kun operatør-frie telefoner.

Link til mer info iPhone 6s:                     http://www.gsmarena.com/apple_iphone_6s-7242.php

Link til mer info iPhone 6s Plus:             http://www.gsmarena.com/apple_iphone_6s_plus-7243.php