Telia Konferanse

Telefonmøte hvor og når du vil

Setter du opp en Telia Konferanse, kan du snakke med venner eller kolleger som befinner seg på forskjellige steder.

Slik fungerer Konferanse

• Inviter inntil fem personer
  • Ring opp med mobil eller fasttelefon, uavhengig av leverandør
  • Kun én av deltakerne må ha Telia konferanse tilknyttet abonnementet
  • Ingen tilknytnings- eller månedsavgift
  • Vanlig samtalepris x antall deltakere

Slik setter du opp en Konferanse:

1. Ring første deltaker
  2. Når deltakeren svarer, sett samtalen på vent ved å taste "ringetast"
  3. Ring neste deltaker
  4. Når neste deltaker svarer, tast "Velg" + "Konferanse" + "Velg"
  5. Vil du legge til flere deltakere? Gjenta punkt 3-5.

NB! Veiledningen gjelder i hovedsak Nokia-telefoner og kan variere for andre telefontyper.
Telefoner fra f.eks SonyEricsson har ikke Konferanse i menyen. Gjør som følger: Ring deltaker 1, sett på vent ved å taste 'YES'. Deltakerne kobles sammen ved å taste '3' og 'YES'. Repeter for hver deltaker.

Konferanse kan bestilles på Min side. Tjenesten er gratis, men den som oppretter konferansen betaler for utgående samtale til samtlige deltakere.